Ο Δικός σου καφές

Slider

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΦΕΣ

Γιατί Private Label;

Ένα ερώτημα που πολύ συχνά προκύπτει σε συζητήσεις μας με υποψήφιους πελάτες είναι γιατί να επιλέξουν να δημιουργήσουν καφέ ιδιωτικής ετικέτας και να μην προτιμήσουν να συνεργαστούν με μία επώνυμη εταιρία καφέ. Η απάντηση στο ερώτημα είναι παραπάνω από μία:

Ισχυροποιεί την εταιρική ταυτότητά σας.

Ισχυροποιεί την εταιρική ταυτότητά σας.

Καταρχάς η ιδιωτική ετικέτα καφέ ισχυροποιεί την εταιρική ταυτότητά σας, και το σημαντικότερο σάς διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό που συνεργάζεται ως επί το πλείστον με τις επώνυμες μάρκες καφέ της αγοράς. Επιλέγοντας private label, δημιουργείτε ουσιαστικά μία μοναδική και αποκλειστικά δική σας μάρκα καφέ εξαιρετικής ποιότητας.

1
Η ιδιωτική ετικέτα σάς προσφέρει ευελιξία.

Η ιδιωτική ετικέτα σάς προσφέρει ευελιξία.

Επιπλέον, η ιδιωτική ετικέτα σάς προσφέρει μία ευελιξία που, υπό άλλες συνθήκες, δεν θα είχατε. Ανά πάσα στιγμή έχετε τη δυνατότητα ανασχεδιασμού του χαρμανιού σας (reprofiling) ή προσθήκης νέου, προκειμένου να μπορείτε να ανταποκριθείτε στις εκάστοτε τάσεις της αγοράς.

2
H κερδοφορία σας θα ανέλθει κατά 50%

H κερδοφορία σας θα ανέλθει κατά 50%

Χωρίς να χρειάζεται να κάνετε καμία έκπτωση στην ποιότητα ή στη γεύση του καφέ, η δημιουργία ιδιωτικής ετικέτας σάς εξασφαλίζει χαμηλότερες τιμές, περίπου -50% της μέσης προσφερόμενης τιμής της αγοράς. Ενδεικτικά για μία επιχείρηση με ετήσια κατανάλωση 1000 κιλά καφέ, η κερδοφορία μπορεί να ανέλθει κατά μέσο όρο στα 8000 ευρώ.

3

Ο δικός σου καφές

Γιατί Private Label με την delSERCO;

Τεχνογνωσία, εμπειρία και ....

Τεχνογνωσία, εμπειρία και ....

Επειδή πέρα από την τεχνογνωσία και την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει μετά από 74 χρόνια πορείας, έχουμε ως εταιρία ένα ιδιαίτερο πάθος για τον καφέ. Γνωρίζουμε τα μυστικά του. Τις «δυσκολίες» του. Αλλά και την παραμικρή λεπτομέρεια σε κάθε στάδιο, που μπορεί να επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα, από την επιλογή των ποικιλιών, το ψήσιμο και την εκχύλισή του.

Ποικιλίες Arabica και Robusta

Ποικιλίες Arabica και Robusta

Επειδή στη Freshcoffee έχουμε σε σταθερή διαθεσιμότητα πολλές ποικιλίες Arabica και Robusta ενώ εάν το επιθυμείτε, έχουμε τη δυνατότητα να εισάγουμε και να επεξεργαζόμαστε τον καφέ που θέλετε.

Ετοιμοπαράδοτα χαρμάνια

Ετοιμοπαράδοτα χαρμάνια

Επειδή προκειμένου να καταλήξουμε στη δημιουργία των ετοιμοπαράδοτων χαρμανιών μας, έχουμε επενδύσει πολύ χρόνο και ενέργεια, πειραματιζόμενοι με πλήθος συνδυασμών και αναλογιών. Εάν, παρ’ όλα αυτά, δεν θέλετε να επιλέξετε ένα από τα πέντε ετοιμοπαράδοτα χαρμάνια μας, μπορούμε πάντα να δημιουργήσουμε από την αρχή ένα tailor-made χαρμάνι, το οποίο να ανταποκρίνεται πλήρως στις δικές σας προσωπικές απαιτήσεις.

Επιλέξετε τον επιθυμητό βαθμό καβουρδίσματος

Επιλέξετε τον επιθυμητό βαθμό καβουρδίσματος

Στη Freshcoffee μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον επιθυμητό βαθμό καβουρδίσματος. Συγκεκριμένα, υπάρχουν έξι βαθμοί ψησίματος, από τον πιο ελαφρύ στον πιο σκούρο. Σε γενικές γραμμές, όσο πιο ελαφρύ είναι το καβούρδισμα τόσο πιο έντονη είναι η οξύτητα του καφέ, ενώ το μεσαίο προς σκούρο «δίνει» πιο γεμάτη γεύση. Βέβαια, η κάθε ποικιλία, ανάλογα με την πυκνότητα και τη σχετική υγρασία της, απαιτεί εξειδικευμένη προσέγγιση στο ψήσιμο, γιατί «αντιδρά» διαφορετικά ακόμη και εάν ο βαθμός ψησίματος είναι ακριβώς ο ίδιος. Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον βαθμό ψησίματος ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Εγγυημένη ποιότητα σε κάθε παράδοση

Εγγυημένη ποιότητα σε κάθε παράδοση

Μαζί μας θα έχετε εγγυημένη ποιότητα σε κάθε παράδοση, δεδομένου ότι από τη συγκομιδή έως το φλιτζάνι, υποβάλλουμε τους καφέδες μας σε αλλεπάλληλους ελέγχους πέντε σταδίων.

Ο καφές σας θα σας παραδίδεται πάντα φρέσκος

Ο καφές σας θα σας παραδίδεται πάντα φρέσκος

Πέραν της εγγυημένης ποιότητας, μπορείτε να είσαστε σίγουροι ότι ο καφές σας θα σας παραδίδεται πάντα φρέσκος. Η πολιτική μας είναι να ψήνουμε τους private label καφέδες μόλις καταχωρείται η παραγγελία, στη συνέχεια να τους αφήνουμε να αναπαυτούν σε αεροστεγή σιλό επί 10 ημέρες, να τους συσκευάζουμε και να σας τους παραδίδουμε.

Προστασία της ανωνυμίας σας

Προστασία της ανωνυμίας σας

Βασική και απαράβατη αρχή της Freshcoffee είναι η προστασία της ανωνυμίας και η εμπιστευτικότητα των στοιχείων σας. Εάν επιθυμείτε η συνεργασία μας να παραμείνει εμπιστευτική, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η πληροφορία δεν πρόκειται να διαρρεύσει.